رستوران در توکیو به طراحی ریوجی ایدوکوروی

آتليه مهندسي و معماري نازنين فدوي
✅ ریوجی ایدوکوروی معمار طراحی رستورانی دو طبقه را در توکیو به پایان رسانده است.

?این رستوران که گوشت گریل شده سرو می کند، در پی آن است که محیط متفاوت و صمیمانه تری را ایجاد کند.

?طبقه همکف آن شامل میز درازی در یک فضای غار مانند است و طبقه دوم نشیمنگاه های نیمه خصوصی دارد، با لوله هایی فلزی که شبیه درخت به نظر می رسند و به مشتریان این حس را القا می کند که وسط جنگلی خاموش غذا می خورند.

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *